İngiltere Tier4 Öğrenci Vizesi

İngiltere Uzun Dönem Öğrenci Vizesi (TIER 4)

İngiltere Uzun Dönem Öğrenci Vizesi (TIER 4) İçin Gerekli Belgeler

  • En az 1 yıl geçerli pasaport
    Pasaportunuz, İngiltere’ye giriş yapmayı düşündüğünüz tarihten itibaren en az 1yıl geçerli olmalıdır. Pasaport onay sayfasının / sayfalarının fotokopileri
  • Eski pasaportunuz ve eski vizeleriniz varsa, yanınızda götürmeniz size artı referans kazandırır.
  • Okul Kabul Belgesi
    İngiltere’de kayıt olduğunuz okuldan CAS onaylı gönderdiği, İngiltere’ye giriş yapabileceğinizi onaylayan kabul belgesidir. Okul kaydınız tarafımızca gerçekleştirildiğinde, eğitim danışmanınız bu belgeyi dosyanıza ekleyecektir. Bunun yanında, okulun gönderdiği ilave belgeler varsa, bu belgelerde dosyanıza konulacaktır.
  • Fotoğraf
    3 adet son 6 ay içinde çekilmiş fotoğraf. Orijinal Yeni Çekilmiş Arka Fonu Beyaz (3,5×4,5) Ebatında Vesikalık Biyometrik Fotoğraf
  • Vize Prosedürü ve Online Vize Başvuru Formu
    ACCEPT Yurtdışı Eğitim Danışmanlığından ücretsiz olarak edinebileceğiniz Vize Başvuru Formu eksiksiz olarak doldurulmalıdır. Vize Başvuru Formu’nun doldurulması sırasında eğitim danışmanlarımız size yardımcı olacaktır. Bu Form ile beraber aşağıda belirtilen evraklar hazırlanıp, formlar doldurulduktan sonra vize başvurunuz için ilgili vize başvuru merkezinden şahsen başvuru yapılacaktır.

Öğrenciler Tarafından Hazırlanacak Belgeler

  • Mezun veya mezuniyet durumunda iseniz diplomanız veya geçici mezuniyet belgeniz (asılları)
  • Transkript (Not Dökümü)
  • Dil yeterliliğinizi kanıtlar belge (min IELTS 5.5)
  • Başvuran kişiye ait Vukuatlı Nüfus Kayıt Örneği (İngilizce Çevirisi)
  • Burs veya kredi ile eğitim almayı planlıyorsanız ilgili kurum tarafından alınmış onaylı belgeler

Sponsor olacak kişiye ait bankadan alınacak banka referans mektubu (hesabınızdaki son bakiyeyi belirten, banka tarafından imzalı kaşeli yazı)

Banka hesap cüzdanlarının fotokopisi (son birkaç günde açılmış veya son günlerde yüklü miktarda para yatırılmış hesap olmamalıdır, minimum 28 gün hesap üzerinde herhangi bir girdi çıktı yapılmamalıdır)

Master ve Doktora Öğrencileri için geçim masrafı Londra için aylık £1000, Londra dışında kalan şehirler için aylık £ 800 ve min 9 ay üzerinden hesaplanarak banka hesabında gösterilmesi gerekmektedir.

  • Sponsor olacak kişi bordrolu çalışan ise, son 3 aylık maaş bordrosu, görevini ve çalıştığı süreyi belirten şirket yazısı
  • Sponsor olacak kişi şirket sahibi ise, Ticaret ve sanayi Odasından alınmış faaliyet belgesi, zarar göstermeyen vergi levhası, imza sirküleri, Resmi Gazete örneği,
  • Sponsor olacak kişi serbest çalışıyor ise, zarar göstermeyen vergi levhası,
  • Eğer size finansör olacak kişi İngiltere’de yaşıyorsa, Birleşik Krallıkta yasal kalma iznini gösterir belge, Birleşik Krallıktaki maddi imkânları ve uygun konaklama imkânlarını gösterir belgeler
  • Eğer size finansör olacak kişi İngiltere’de yaşıyorsa, finansörünüzden davet yazısı.
  • Varsa taşınmaz mülkiyetlere ait tapular (fotokopileri)
  • Varsa araç ruhsatları (fotokopileri)
  • Öğrenci olmayan erkek adaylar için askerlik durumlarını gösterir belge

*Tercüme evrakların mutlaka yeminli bir tercüman tarafından imzalı olması gerekmektedir.

Hemen Arayın
Biz Sizi Arayalım