Slovenya Vize İşlemleri

  • Slovenya’ya dil ya da Üniversite eğitimi için gelmek isteyen adaylar eğitim amaçlı oturum başvurusu yaparlar. İlk oturum başvurusu Türkiye’den gerçekleşir ve 7-8 hafta sürebilmektedir. Daha sonra oturumun uzatılması Slovenya’dan her eğitim-öğretim yılının başlangıcından önce gerçekleştirilir. Slovenya’dan yapılan oturum uzatma işlemleri çok daha kısa sürmektedir.

Gerekli Belgeler;

  • Eğitim Kurumu Kabul Belgesi
  • Pasaport
  • Banka Hesabı (Eğitim Süresince Yaşam Maliyetini Karşılayacak Kadar!)
  • Sağlık Sigortası
  • Öğrencinin Sabıka Kaydı Ve Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Hemen Arayın
Biz Sizi Arayalım