ArayınBiz Arayalım

Finlandiya Vizesi Başvurusu

Yabancı bir ülkeye girebilmek için o ülke makamlarından resmi olarak izin alınmalıdır. Bu izinlerin kuralları ve işlem süreçleri ülkeden ülkeye değişiklik göstermektedir. Bu anlamda konuyla ilgili profesyonel şirketlerle çalışmak size hem zaman hem de para kazandıracaktır.

Finlandiya: Umuma Mahsus Pasaport hamilleri vizeye tabidir.
Diplomatik, Hizmet ve Hususi Pasaport hamilleri ise 180 gün içinde 90 günü aşmamak kaydıyla, anılan ülkeye yapacakları seyahatlerinde vizeden muaftır.

Finlandiya Turistik Vize Gerekli Belgeler

  • Renkli bir fotoğraf ile birlikte, basvuru sahibi tarafından imzalanmıs ( resit olmayanlar için anne ve babanın imzası ya da yasal koruyucunun imzası olacaktır) vize basvuru formu.
  • Pasaport ya da farklı seyahat belgesi + kimlik bilgilerinin, damga ve vizelerin olduğu tüm sayfaların fotokopileri
  • Kimlik fotokopisi
  • Vukuatli Nüfus Kayit Örnegi
  • Hotel rezervasyonu ya da seyahat planı

Gelir belgeleri:

  • Son üç aya ait banka hesap dökümü
  • Düzenli geliri kanıtlayan belge örn. son üç aya ait maas bordrosu

SGK “hizmet dökümü”

Ögrenci Belgesi

Asağıda belirtilen durumlara göre gerekli evraklar sunulmalıdır.

  1. a) eğer basvuru sahibi çalısan ise:
  • isveren tarafından yazılmıs yazı ya da izin belgesi
  • SGK ise giris bildirgesi ve hizmet dökümü
  1. b) eğer basvuru sahibi çiftçi ise:
  • Zıraat Odası’ndan onaylı Çiftçilik Belgesi
  1. c) eğer basvuru sahibi özel bir isyerinde çalısıyor ya da isyeri sahibi ise:
  • Ticaret Odası kaydı ve Ticaret Sicili
  • Gazetesi fotokopisi
  • Vergi levhası
  1. d) eğer basvuru sahibi emekli ise:
  • emeklilik belgesi ( ya da emekli hesap cüzdanı)
  1. e) eğer basvuru sahibi öğrenci ise:
  • Öğrenci Belgesi
  1. f) eğer basvuru sahibi resit değilse ve tek basına anne veya babasından biriyle ya da yasal koruyucusuyla seyahat ediyorsa:
  • Muvafakatname

-Seyahat Sağlık Sigortası aslı ya da fotokopisi.

Detaylı Bilgi İçin; 0544 243 243 9 – 0212 243 243 9